Sunndalspotet har tilsett Kristi Aarak som ny assisterande dagleg leiar

Oppdatert: 13. des. 2019

Vi hadde 12 søkjarar på jobben. Mange av desse var godt kvalifiserte. Kristi var den beste og ho har da takka ja til jobben. Ho starta arbeidet i dag 1 november, og skal arbeide 40 % stilling i november. Frå 1 desember vil ho vera her på full tid.


Velkomen til oss Kristi!


Nedanfor har Kristi skreve litt om seg sjølv.


Kristi Aarak

Jeg er født og oppvokst på Oppdal, og flytta til Trondheim for å gå på videregående. Etter det har flyttelasset gått etter hvor ulike studier og jobb har tatt meg; Mosjøen, Ås, Norwich, Oslo og Asker for å nevne noen. Etter hvert ble det også både mann, hund og to små frøkner, og flyttelasset gikk tilbake til Oppdal igjen der vi akkurat har totalrenovert et hus og nå sitter planta. For øyeblikket ser vi fram til en vinter med ski på beina i stedet for drill i hånda og isolasjon i håret.


Jeg er utdannet innen MATteknologi fra HiST og matvitenskap fra UMB (NLH) og Nofima, som til slutt resulterte i en PhD. Kombinasjon av en spesifikk akademisk kompetanse og praktisk erfaring fra både næringsmiddelindustrien (Gilde, TINE, Denja mm) og dagligvarebransjen (ICA), gir meg en bred faglig plattform jeg hos Sunndalspotet AS kan benytte meg av i alle ledd - fra jord til bord. Mer spesifikt har jeg inngående kompetanse på produksjon av næringsmidler, samt en god forståelse for kvalitet og hygiene. Dette innebærer også kunnskap om viktigheten rundt kvalitet på råvaren, og hvordan behandling av råvaren vil påvirke det endelige produktet som går ut til forbruker.


Jeg er en sosial og engasjert, og mener at de norske matprodusentene, ved å kunne levere sunn, trygg og kortreist mat, har en av de viktigste jobbene i samfunnet vårt. Matprodusentene forvalter også en viktig del av kulturarven ved å videreføre den norske matkulturen, og ved å bevare og ta vare på matproduksjonen i alle de små krikene og krokene i landet vårt. Jeg syns Sunndalspotet AS er en spennende arbeidsplass med mange muligheter, og jeg synes at mulighet til å jobbe direkte både mot produsenter, produksjon og distribusjon, samt å jobbe med ett alltid pågående forbedringsarbeid er veldig spennende! Dette gir meg også muligheten til å lære om råvaren av de som kjenner den best; produsenten. Sammen jobber vi mot et felles mål; det å bli bedre – og å gi forbrukeren muligheten til å velge trygg norsk mat! Jeg gleder meg!


Jeg befinner meg på Sunndalspotet AS torsdag og fredag i november, før jeg er der fulltid fra 01. desember 2019. Døra (og telefonen) er åpen, og jeg håper på å få hilst på dere alle så fort som mulig!


Kristi Aarak

Mob: 980 45 080Dette blir bra!

God helg!


Vennleg helsing


Ivar Bakken

Dagleg leiar

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle